Segítség, a fiam nem akar bankfiókba menni?!

2018/01/13

Segítség, a fiam nem akar bankfiókba menni?!

Csapatunk egy levelet kapott egy kétségbeesett szülőtől, aki arra panaszkodik, hogy a fia nem hajlandó a pénzügyeit bankfiókban intézni, pedig ez a megszokott és jól bevált módja a családban. Sőt, egyértelműen látszik, hogy ez a lehetetlen gyermek még több bizalmat szavaz a technológiai vállalatoknak, mint a bankoknak?! Hogyan fogja így kezelni a pénzét ?!Vajon képes lesz valaha a saját lábára állni?!

Úgy döntöttünk segítünk a levélírónak és megoldást találunk arra, hogyan tudnának a bankok jobban megfelelni szolgáltatásaikkal az új évezred emberének, miként működhetnek együtt a bankok a FinTech-ekkel, hogy megragadják az újonnan kialakult ökoszisztémák lehetőségeit, és hogyan lehet a PSD2 segítségükre a pénzügyi szolgáltatások új világába vezető úton.

Több rendezvényen is bemutatjuk milyen eredményre jutottunk és milyen javaslataink vannak, amennyiben kíváncsi a válaszokra, keressen minket.

Március 01-02 - 5TH ANNUAL EUROPEAN PAYMENTS FORUM - Amszterdam

5th Annual European Payments Forum

Kerekasztal-beszélgetések keretében lehetőség nyílik a PSD2/Open API/Open Banking támakörökben szakmai egyeztetést folytatni a rendezvény során, amelyet kollégánk moderál. Érdekes kérdésekre, és észrevételekre számítunk.

Március 06 - E-BANKING SUMMIT & EXPO 2018 – Budapest

E-Banking Summit & Expo 2018

A rendezvényen két aktuális, és érdekes témájú szakmai kerekasztal-beszélgetés moderálást vállaltuk el, az egyik a PSD2 direktívával foglalkozik szabályozási, compliance oldalról, a másik üzleti szempontból vizsgálja a PSD2-ben és a digitalizációban rejlő lehetőségeket és kihívásokat.

 

Prezentációs anyagainkat folyamatosan elérhetővé tesszük oldalunkon!