Azonnali fizetés megoldás fejlesztése

2018/05/04

Azonnali fizetés megoldás fejlesztése

2018 nyarán elkezdtük fejleszteni az azonnali fizetést megvalósító modulját a DigiTie digitális banki platformnak. Az EU-ban bevezetett SCT Inst séma követelményeinek való megfelelést célzó megoldásunk a bankok számára lehetővé teszi a sémához, vagy az azon alapuló egyéb azonnali fizetési rendszerekhez való kapcsolódást, így például akár olyan sémához, amely az Eurótól eltérő nemzeti valután alapul. A DigiTie SCT Inst modulja emellett képes egyéb kiegészítő funkciókat is biztosítani, mint a fizetési kérelem vagy a másodlagos számlaazonosítók kezelése.

A DigiTie a piacon egyedülálló módon nem csupán az azonnali fizetést képes kiszolgálni, hanem a PSD2 direktíva által előírt dedikált interfészeket is megvalósítja, ezáltal egy olyan egységes platformot biztosít a bankok számára, ami lehetővé teszi a jövő digitális kihívásainak való megfelelést.

További részletek a megoldáshoz készült brossúrában!A DigiTie SCT Inst megoldás bemutatása

2018/05/04 - Brochure (HU)

A DigiTie SCT Inst megoldás bemutatása

A DigiTie SCT Inst lehetővé teszi bankok számára az európai azonnali fizetési rendszerekhez (SCT Inst) történő csatlakozást. A azonnali fizetési rendszerek képesek a fizető és a fogadó fél közötti átutalások rendkívül gyors, legfeljebb 10 másodperc alatti végrehajtására. Erre a szolgáltatásra alapozva új, innovatív fizetési módok fejleszthetők ki. Ez a szakmai anyag áttekintést nyújt a DigiTie SCT Inst megoldás legfontosabb jellemzőiről.

Letöltés A DigiTie SCT Inst megoldás bemutatása (737KB pdf)